Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix60g53kcal1g9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1602g1220kcal30.1g248.4g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Selleri, annos 50g200g28kcal2g6g0g0g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Paistijauheliha 10%801g1362kcal160.2g0g80.1g0g
Paprika, punainen200g52kcal1.8g9.2g0.8g4g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g6699kcal425.6g689.6g214.2g105g
Valittu annoskoko8040g3350kcal212.8g344.8g107.1g52.5g
Annoskoko puolitettuna4020g1675kcal106.4g172.4g53.6g26.3g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619