Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4800g6720kcal247.7g1342.1g32.6g163.2g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1200g240kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 1440g4344kcal307.2g9.6g345.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16080g22882kcal1146g2823.4g766g385.2g
Valittu annoskoko8040g11441kcal573g1411.7g383g192.6g
Annoskoko puolitettuna4020g5720kcal286.5g705.9g191.5g96.3g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311