Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 70g57kcal1.1g11.8g0g2.1g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.3g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)146g51kcal2.3g10.1g0.1g2g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.4g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g93g322kcal23.4g56g2.1g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g1329kcal58.4g187.4g40.4g33g
Valittu annoskoko805g664kcal29.2g93.7g20.2g16.5g
Annoskoko puolitettuna403g332kcal14.6g46.9g10.1g8.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959