Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g131g26kcal2.4g2.9g0.4g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g131g39kcal6g2.6g0.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g8.2g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g5.8g22kcal0.1g4.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g88g57kcal11.4g1.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g311kcal40.8g26.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko805g155kcal20.4g13.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna403g78kcal10.2g6.6g1g0.1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139