Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell219g241kcal50.3g0g4.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g175g630kcal25.2g103.1g12.2g16.4g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g201g348kcal23.3g46.5g3.2g26.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)123g214kcal2.4g4.3g20.8g5.4g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g88g105kcal3.5g18.4g1.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g3076kcal209.4g344.6g85.2g102g
Valittu annoskoko805g1538kcal104.7g172.3g42.6g51g
Annoskoko puolitettuna403g769kcal52.4g86.2g21.3g25.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023