Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis599g671kcal131.9g0g18g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 38g26kcal0.5g4.2g0.5g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g2164kcal321.2g22.8g89.2g13g
Valittu annoskoko806g1082kcal160.6g11.4g44.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna403g541kcal80.3g5.7g22.3g3.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524