Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g225g856kcal12.2g72.1g56.3g3.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaatti 197g45kcal1.1g6.8g0.6g2.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 113g337kcal20.3g1.4g28.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots14g87kcal4.1g1.8g7.7g0.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 113g149kcal3g3.6g13.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g36kcal3.1g0.1g2.5g0g
Juusto, mozzarella 56g147kcal10.5g0g11.4g0g
Sipuli, tuore56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g3394kcal110g177g246.2g16.2g
Valittu annoskoko806g1697kcal55g88.5g123.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna403g849kcal27.5g44.3g61.6g4.1g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905