Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g315g536kcal63g0g31.5g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g249g411kcal19.9g77.2g2.5g7.5g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g2285kcal192g171.6g92.2g15.8g
Valittu annoskoko806g1142kcal96g85.8g46.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna403g571kcal48g42.9g23.1g4g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759