Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g2404g481kcal0g96.1g0g0g
Puna-ahven savustettu 4206g4733kcal707.1g0g210.3g0g
Soijakastike 1202g725kcal62.1g114.2g1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 204g1378kcal54.9g14.1g118.5g25.1g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g15022kcal1648.2g544.8g659.6g50.2g
Valittu annoskoko8064g7511kcal824.1g272.4g329.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna4032g3756kcal412.1g136.2g164.9g12.6g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271