Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3365g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2804g9814kcal372.9g1906.6g67.3g106.5g
Kuivahiiva, annos 11g56g202kcal25.2g22.4g3.4g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g1682g5384kcal302.8g723.4g143g302.8g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g112g830kcal0g0g92g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g32458kcal1401.8g5304.8g611.4g818.6g
Valittu annoskoko8064g16229kcal700.9g2652.4g305.7g409.3g
Annoskoko puolitettuna4032g8115kcal350.5g1326.2g152.9g204.7g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.9g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893