Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 504g1140kcal80.6g2.5g90.7g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g2520g2974kcal436g32.8g110.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1800g767kcal6.8g73.8g0g0g
Lanttu 720g208kcal7.2g33.1g2.2g13g
Ruusukaali 900g220kcal12.4g17.5g4.5g22.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Paprika punainen 720g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g11541kcal1110.4g491.2g426g143.4g
Valittu annoskoko8064g5771kcal555.2g245.6g213g71.7g
Annoskoko puolitettuna4032g2885kcal277.6g122.8g106.5g35.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959