Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g4215g8008kcal632.2g0g632.2g0g
Sipuli (kuorittu)1264g341kcal16.4g60.7g2.5g21.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1405g843kcal14g63.2g56.2g0g
Korppujauho 702g2572kcal73.7g526.1g7.2g37.2g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 42g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 42g224kcal0.1g0.2g25.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 141g482kcal14.3g98.3g1.7g4.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 211g641kcal18.4g116.7g4g29.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g26247kcal1541.4g1731.2g1458.8g187.6g
Valittu annoskoko8064g13124kcal770.7g865.6g729.4g93.8g
Annoskoko puolitettuna4032g6562kcal385.4g432.8g364.7g46.9g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857