Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1061g1513kcal132.6g3.2g108.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1447g5873kcal0g1446.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1410g5077kcal183.3g987.2g29.6g49.4g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 723g330kcal21.7g34.7g10.8g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen482g3472kcal0g0g385.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g2893g984kcal5.8g205.4g8.7g52.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g34664kcal691.8g5390.4g1087g203.4g
Valittu annoskoko8064g17332kcal345.9g2695.2g543.5g101.7g
Annoskoko puolitettuna4032g8666kcal173g1347.6g271.8g50.9g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210