Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3456g5530kcal725.8g10.4g3110.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1440g4157kcal158.4g43.2g374.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2880g9508kcal57.6g86.4g1008g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g288g300kcal22.8g46.9g1.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g38987kcal1929.2g373.8g8989g11.6g
Valittu annoskoko8064g19493kcal964.6g186.9g4494.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna4032g9747kcal482.3g93.5g2247.3g2.9g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632