Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow4072g4276kcal317.6g732.9g20.4g407.2g
Sipuli (kuorittu)2874g776kcal37.4g138g5.7g48.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1118g3773kcal134.1g0g413.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g17648kcal978.2g1741.8g879.4g912.2g
Valittu annoskoko8064g8824kcal489.1g870.9g439.7g456.1g
Annoskoko puolitettuna4032g4412kcal244.6g435.5g219.9g228.1g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503