Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto2700g8100kcal594g0g648g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g36g309kcal0g0g36g0g
Paprika punainen 1728g506kcal16.2g77.8g6.9g32.8g
Parsakaali pakaste Rainbow3240g648kcal97.2g64.8g0g81g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g360g576kcal7.6g13.7g54g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g20277kcal1430g312.6g1489.8g228.4g
Valittu annoskoko8064g10139kcal715g156.3g744.9g114.2g
Annoskoko puolitettuna4032g5069kcal357.5g78.2g372.5g57.1g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235