Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5610g1618kcal56.1g258g16.8g101g
Vehnälese 84g192kcal11.2g13g3.8g31.6g
Vesi1122g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g561g1907kcal11.2g16.8g196.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu673g848kcal74g2g60.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g14g55kcal0.3g13.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g9243kcal305.6g606.8g555g265.2g
Valittu annoskoko8064g4621kcal152.8g303.4g277.5g132.6g
Annoskoko puolitettuna4032g2311kcal76.4g151.7g138.8g66.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060