Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g2135g2348kcal490.9g0g38.4g0g
Valkopippuri, annos 1g13g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g47g132kcal9.4g2.3g9.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 427g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2135g640kcal21.3g128.1g4.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1921g634kcal53.8g103.7g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl107g961kcal0g0g106.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g961g154kcal19.2g13.4g1.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima320g1249kcal92.8g0g96.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g12233kcal1374.8g495g517.4g1g
Valittu annoskoko8064g6117kcal687.4g247.5g258.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna4032g3058kcal343.7g123.8g129.4g0.3g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953