Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1597g4072kcal94.2g51.1g381.6g0g
Maitorahka (Pirkka)1996g1317kcal239.5g79.8g6g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g3194g10859kcal95.8g95.8g1117.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton399g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Sokeri 679g2755kcal0g678g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g159kcal0g39.5g0g0g
Liivate 160g557kcal136.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g39605kcal1134.8g1901.2g3011.2g0.8g
Valittu annoskoko8064g19803kcal567.4g950.6g1505.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna4032g9901kcal283.7g475.3g752.8g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091