Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1080g292kcal14g51.8g2.2g18.4g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 360g818kcal50.4g6.1g64.8g0g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Pinaatti 6120g817kcal99.1g24.5g18.4g79.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g10533kcal349.8g211.8g892.6g202g
Valittu annoskoko8064g5267kcal174.9g105.9g446.3g101g
Annoskoko puolitettuna4032g2633kcal87.5g53g223.2g50.5g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790