Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1033g3512kcal134.3g697.2g17.6g54.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2213g664kcal63.7g79.7g2.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g89g319kcal39.8g35.4g5.3g0g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma295g944kcal0.3g218.4g0g0g
Voi 738g5352kcal8.8g3g599.8g0g
Tattarijauho, Vijatuote3689g12911kcal479.6g2582.3g51.6g195.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g47405kcal1453g7232g1353g500.4g
Valittu annoskoko8064g23703kcal726.5g3616g676.5g250.2g
Annoskoko puolitettuna4032g11851kcal363.3g1808g338.3g125.1g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963