Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 707g450kcal3.5g83.4g2.8g31.8g
Porkkana 1873g612kcal11.6g104.1g3.7g47.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1531g1166kcal28.8g237.3g3.1g15.3g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g618g2337kcal188g360.5g16.1g14.8g
Grahamjauho 486g1593kcal51.3g294.9g10.7g48.1g
Ruokasuola jodioitu 82g2.1kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2355g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g118g88kcal1.2g21.2g0.4g0g
Flora culinesse294g2179kcal0g0g241.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g16853kcal569.8g2202.8g556.4g315.4g
Valittu annoskoko8064g8426kcal284.9g1101.4g278.2g157.7g
Annoskoko puolitettuna4032g4213kcal142.5g550.7g139.1g78.9g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237