Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 4814g5409kcal1017.1g0g144.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1685g455kcal21.9g80.9g3.4g28.6g
Porkkana 626g205kcal3.9g34.8g1.3g16g
Punaviini 722g509kcal2.2g1.4g0g0g
Mustapippuri 16g44kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g72g79kcal3.6g15.2g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 34g99kcal3.7g5.1g7.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 96g330kcal9.8g67.4g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g14261kcal2127.8g421.8g316.6g104.8g
Valittu annoskoko8064g7131kcal1063.9g210.9g158.3g52.4g
Annoskoko puolitettuna4032g3565kcal532g105.5g79.2g26.2g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890