Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3886g13332kcal395.9g2719.9g46.6g136g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g33.9g0g0.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 598g4246kcal4.5g2.4g478.2g0g
Kananmuna kuoreton 658g938kcal82.2g2g67.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa299g897kcal68.7g0g68.7g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g2391g1196kcal71.7g95.6g59.8g0g
Ruohosipuli, tuore120g32kcal1.7g4.5g0.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g41596kcal1258.8g5716.6g1442.8g275.4g
Valittu annoskoko8064g20798kcal629.4g2858.3g721.4g137.7g
Annoskoko puolitettuna4032g10399kcal314.7g1429.2g360.7g68.9g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238