Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 244g305kcal51.2g0g11g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g282g85kcal3.1g15.2g0.6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g86g78kcal5.4g13.8g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka26g22kcal0.9g5g0.3g0.3g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g131g118kcal2g11.8g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1614g1214kcal125.2g91.6g37.6g0.6g
Valittu annoskoko807g607kcal62.6g45.8g18.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna404g304kcal31.3g22.9g9.4g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308