Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 167g535kcal44.7g0g40g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g209g73kcal2.9g15g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 313g57kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g52g10kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1615g1404kcal100.6g59.2g84.2g9.4g
Valittu annoskoko808g702kcal50.3g29.6g42.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna404g351kcal25.2g14.8g21.1g2.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929