Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g67g213kcal12g30.1g5.1g11g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl333g1164kcal46.6g212.8g10.3g18.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g67g206kcal11.3g35.9g1.9g8.6g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1616g3285kcal139.8g557.6g48g75.8g
Valittu annoskoko808g1643kcal69.9g278.8g24g37.9g
Annoskoko puolitettuna404g821kcal35g139.4g12g19g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910