Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)175g605kcal21g124.1g2.8g14.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen350g420kcal62.9g4.2g21g0.7g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 52g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia87g131kcal14.9g0g7.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1617g2562kcal206.6g296.4g68.2g36.2g
Valittu annoskoko808g1281kcal103.3g148.2g34.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna404g641kcal51.7g74.1g17.1g9.1g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927