Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)113g146kcal20.2g2.5g6.9g0.1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi2.8g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g38g60kcal3g1.9g4.5g0.6g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g38g64kcal1.3g2.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1618g939kcal58.8g88g37g12g
Valittu annoskoko809g469kcal29.4g44g18.5g6g
Annoskoko puolitettuna405g235kcal14.7g22g9.3g3g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964