Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g110g395kcal49.3g43.8g6.6g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2989g10461kcal358.7g2122.1g62.8g89.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1993g3587kcal298.9g418.4g85.7g876.7g
Rypsiöljy rainbow498g4483kcal0g0g498.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2491g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g37852kcal1413.8g5168.6g1306.6g1932.8g
Valittu annoskoko8080g18926kcal706.9g2584.3g653.3g966.4g
Annoskoko puolitettuna4040g9463kcal353.5g1292.2g326.7g483.2g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330