Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4015g6665kcal762.8g0g401.5g0g
Sipuli (kuorittu)502g136kcal6.5g24.1g1g8.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2008g1288kcal64.2g96.8g70.3g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)1004g1265kcal110.4g3g90.3g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%502g1405kcal145.5g12.5g85.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g21516kcal2178.8g272.8g1296.8g17.4g
Valittu annoskoko8080g10758kcal1089.4g136.4g648.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna4040g5379kcal544.7g68.2g324.2g4.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722