Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4999g1055kcal60g169.9g10g105g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Siirappi 300g904kcal0.3g222.2g0g0g
Riisi puuroutuva 212g727kcal12.9g160.6g1.5g4.9g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 1999g4427kcal349.9g0g339.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g15512kcal860.8g1154g818.6g236.8g
Valittu annoskoko8080g7756kcal430.4g577g409.3g118.4g
Annoskoko puolitettuna4040g3878kcal215.2g288.5g204.7g59.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590