Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g4494g764kcal85.4g94.4g9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1998g6792kcal40g59.9g699.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1588g6193kcal460.5g31.8g460.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g27498kcal1171.8g372.2g2337.2g0g
Valittu annoskoko8080g13749kcal585.9g186.1g1168.6g0g
Annoskoko puolitettuna4040g6875kcal293g93.1g584.3g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931