Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 999g229kcal18.1g24g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g999g280kcal6g59.4g2g25g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g809kcal0g0g89.9g0g
Tomaattimurska 666g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 2663g2065kcal467.7g0g18.6g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1332g2131kcal239.7g0g133.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16160g11418kcal1470.4g237.4g494g117.4g
Valittu annoskoko8080g5709kcal735.2g118.7g247g58.7g
Annoskoko puolitettuna4040g2855kcal367.6g59.4g123.5g29.4g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895