Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g2251g1350kcal33.8g292.6g2.3g20.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl12g104kcal0g0g11.7g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1800g2881kcal342.1g0g162g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g14g31kcal1.5g5.2g0.4g0g
Sinappi 68g89kcal3g9.5g4.1g1.1g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1350g459kcal2.7g95.9g4.1g24.3g
Hunaja 90g297kcal0.5g72.7g0g0g
Persilja450g54kcal6.3g5g0.9g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16164g10651kcal785.6g983.4g372g171g
Valittu annoskoko8082g5326kcal392.8g491.7g186g85.5g
Annoskoko puolitettuna4041g2663kcal196.4g245.9g93g42.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129