Perus tomaattipastakastike

Runsas annos pastaa. 150g keittämätöntä pastaa (75g per nenä) on noin 350 grammaa keitettyä pastaa.

Pieneen nälkään riittää jopa kolmanneksen pienempi pastamäärä.

Kastike riittää pitämään kosteana tuon 350 - 400 g keitettyä pastaa.

Kuullota pieneksi hakattu sipuli ja valkosipuli, lisää tomaatit pilkottuna.

Anna muhia mielellään yli vartin pienellä lämmöllä.

Lisää pastan keitinvettä tarvittaessa.

Mausta makusi mukaan yrteillä.

Pussaile edes välillä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti (Pirkka)3000g600kcal18g105g9g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4200g5880kcal216.7g1174.3g28.6g142.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16176g15575kcal495.8g2643.4g318.6g312g
Valittu annoskoko8088g7788kcal247.9g1321.7g159.3g156g
Annoskoko puolitettuna4044g3894kcal124g660.9g79.7g78g
Arvot/100g100g96kcal3.1g16.3g2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422889