Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)2732g1093kcal46.5g224.1g2.7g38.3g
Ruokakerma, Pirkka 10%1401g1682kcal40.6g63.1g140.1g0g
Oivariini, 60 (100g)35g193kcal0.4g0.4g21g0g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3503g4502kcal726.9g0g175.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16184g16367kcal1638g608.8g819.6g88.6g
Valittu annoskoko8092g8184kcal819g304.4g409.8g44.3g
Annoskoko puolitettuna4046g4092kcal409.5g152.2g204.9g22.2g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796