Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu3360g5453kcal934.1g0g184.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1400g280kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Kesäkurpitsa1400g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)70g182kcal9.1g8.4g12.6g0.3g
Ranskankerma Valio1400g3920kcal35g49g392g0g
Sinappi 112g147kcal4.9g15.8g6.7g1.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g350g1358kcal115.5g0g99.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16184g23157kcal2225.2g322.8g1416.2g63.2g
Valittu annoskoko8092g11579kcal1112.6g161.4g708.1g31.6g
Annoskoko puolitettuna4046g5789kcal556.3g80.7g354.1g15.8g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412