Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria3198g6397kcal281.5g319.8g447.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3198g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix720g360kcal10.8g72g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g360g3238kcal0g0g359.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g111.9g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16192g21325kcal628.6g1049.6g1628g26.2g
Valittu annoskoko8096g10662kcal314.3g524.8g814g13.1g
Annoskoko puolitettuna4048g5331kcal157.2g262.4g407g6.6g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823