Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus67g47kcal10.7g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g5g26kcal0.3g0.4g2.6g0g
Valkoviini kuiva 8.4g5.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g172kcal22g1g7.2g0g
Valittu annoskoko81g86kcal11g0.5g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna41g43kcal5.5g0.3g1.8g0g
Arvot/100g100g106kcal13.6g0.6g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972