Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.28g99kcal3.7g19.2g0.7g1.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2kcal0.3g0.2g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g17g54kcal3g7.3g1.4g3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.1g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g326kcal14g53.4g6g8.2g
Valittu annoskoko81g163kcal7g26.7g3g4.1g
Annoskoko puolitettuna41g82kcal3.5g13.4g1.5g2.1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g32.9g3.7g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137893