Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g4.7g4.9kcal0.3g0.7g0.1g0.8g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.5g39kcal0g0g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mustikka metsä- 17g7.5kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g316kcal7g40g13.4g3.6g
Valittu annoskoko81g158kcal3.5g20g6.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna41g79kcal1.8g10g3.4g0.9g
Arvot/100g100g195kcal4.3g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520