Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g18g25kcal3.9g0g1.1g0g
Rypsiöljy rainbow0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.5g2.8kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g101kcal10g3.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko81g51kcal5g1.9g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g25kcal2.5g1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.3g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493