Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g13g57kcal1g8.7g2g0.5g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g14g50kcal0.8g0.4g5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g14g38kcal1.1g1.7g2.8g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g21g23kcal0.1g3.2g1.1g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 4.2g13kcal0g0.9g0.6g0g
Kahvilikööri4.2g12kcal0g1.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g493kcal7g45.2g28.8g1g
Valittu annoskoko81g246kcal3.5g22.6g14.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g123kcal1.8g11.3g7.2g0.3g
Arvot/100g100g305kcal4.3g27.9g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743