Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.23g63kcal2.3g11.7g0.8g0.7g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 14g24kcal2.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g232kcal10.8g25.8g9g2.4g
Valittu annoskoko81g116kcal5.4g12.9g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g58kcal2.7g6.5g2.3g0.6g
Arvot/100g100g143kcal6.7g15.9g5.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457