Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.2g0g
Hermesetas -neste0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g76kcal3g0.8g6.8g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g5.6g20kcal0.3g4.4g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g17g87kcal1.7g3.9g7.2g0g
Kuohukerma, lidl7g27kcal0.1g0.2g2.8g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g785kcal14.6g19.4g72.8g0.8g
Valittu annoskoko81g392kcal7.3g9.7g36.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g196kcal3.7g4.9g18.2g0.2g
Arvot/100g100g485kcal9g12g45g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201261