Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)19g7.5kcal0.8g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Maustekurkku7.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g99kcal3.8g18.8g0.4g1.2g
Valittu annoskoko81g50kcal1.9g9.4g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g25kcal1g4.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.6g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234