Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g29g73kcal5g0g5.8g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g8.3g27kcal1.2g0g2.5g0g
Paprika punainen 5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g245kcal14g3.2g18.8g1g
Valittu annoskoko81g123kcal7g1.6g9.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g61kcal3.5g0.8g4.7g0.3g
Arvot/100g100g151kcal8.6g2g11.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393