Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper11g18kcal1.2g1.5g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punajuuri 11g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Porkkana, keitetty, suolaton 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g19g39kcal0.6g1.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g164kcal5g14.8g8.8g1.8g
Valittu annoskoko81g82kcal2.5g7.4g4.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g41kcal1.3g3.7g2.2g0.5g
Arvot/100g100g102kcal3.1g9.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492