Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai15g55kcal0.7g4.8g3.7g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.7g11kcal1.1g0.1g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g220kcal11.6g13g13.4g1.8g
Valittu annoskoko81g110kcal5.8g6.5g6.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g55kcal2.9g3.3g3.4g0.5g
Arvot/100g100g136kcal7.2g8g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249